It's oh so fun till dawn

In 2021 is Cinzia gestart met haar vooronderzoek en repetities van 'It's oh so fun till dawn: A Prologue'. Hierin onderzoekt ze hoe een lichaam de roes van zijn drugsgebruik meemaakt. 


In 2022 zal de uitgewerkte voorstelling 'It's oh so fun till dawn' spelen met Mathieu Carpentier en Stef Jansegers in de hoofdrol. 

‘It’s oh so fun till dawn’ is een fysieke theaterproductie die gaat over twee vrienden en hun ervaring met drugsgebruik. Ze bevinden zich in een overgangsfase en worstelen met hun verleden en heden. 

Ze zoeken een vlucht van de realiteit, van hun gevoelens en worden daarmee geconfronteerd.
Ze weten dat het niet goed is om te doen, maar waarom doen ze het? 

Vinden ze antwoorden bij elkaar en hun ervaringen over drugsgebruik?


Regie en Choreografie: Cinzia Scoglionero
Spel en Tekst: Mathieu Carpentier, Stef Jansegers

Speeldata:

Zaterdag 16 April 20.30 ARSENAAL/LAZARUS Mechelen


Tickets: 

https://www.outsidein-podium.be/itsohsofunfuntilldawn


 

Platform In De Maak

Van Oktober 2021 tot Maart 2022 organiseert Cinzia het festival dat onder Platform In De Maak valt. Dit festival vind plaats op 17-18-19-20 Maart in Leuven. Meer info volgt.

 

Jaartraining Schweigman&

In 2021 volgt Cinzia de jaartraining van het gezelschap Schweigman&. Ze gaat acht dagen gedurende het hele jaar de vloer op met de werkwijze van Schweigman& die onder andere geïnspireerd is op qi gong, kung fu, fysiek theater, sjamanisme, haptonomie en de abstracte mime.

 

Docentenopleiding - Toneelacademie Maastricht

In 2020-2021 studeert Cinzia de eenjarige docentenopleiding voor professionals op de Toneelacademie Maastricht. Ze loopt hiervoor stage bij de Theaterschool Rabarber, Haags Theaterhuis en de MBO Theaterschool Rotterdam.