It's oh so fun till dawn: A Prologue

In 2021 start Cinzia met haar onderzoek en repetities van 'It's oh so fun till dawn: A Prologue'. Hierin onderzoekt ze hoe een lichaam de roes van zijn drugsgebruik meemaakt. Deze voorstelling is een proloog op de vervolgvoorstellingen. Ze wilt zich de komende jaren meer verdiepen in deze thematiek. 


 

Jaartraining Schweigman&

In 2021 volgt Cinzia de jaartraining van het gezelschap Schweigman&. Ze gaat acht dagen gedurende het hele jaar de vloer op met de werkwijze van Schweigman& die onder andere geïnspireerd is op qi gong, kung fu, fysiek theater, sjamanisme, haptonomie en de abstracte mime.

 

Docentenopleiding - Toneelacademie Maastricht

In 2020-2021 studeert Cinzia de eenjarige docentenopleiding voor professionals op de Toneelacademie Maastricht. Ze loopt hiervoor stage bij de Theaterschool Rabarber, Haags Theaterhuis en de MBO Theaterschool Rotterdam.

 

'The festival that never happened' 
12-13-14 Maart
Onderdeel van Platform in De Maak

De voorstelling 'De vaste lijn' zal te zien zijn op 12-13-14 Maart in Leuven.
Het publiek begint aan een wandeling in het historisch stadscentrum van Leuven waar er verschillende works-in-progress aangepast worden tentoongesteld, in de vorm van auditieve podcasts, op voorhand opgenomen werken en visuele kunstwerken. Dit is een covid-proof evenement. Het festival is gratis!